Laden...
Help Ambachtsbakker formule lock_open Inloggenkey_go Registreren
Ambachtsbakker van der Kleij
maakt het smakelijk
Ambachtsbakker van der Kleij

Ambachtsbakker van der Kleij


Bakkerij van der Kleij mag zich vanaf heden Ambachtsbakker van der Kleij noemen. De naam ‘Ambachtsbakker’ mag niet zomaar iedereen gebruiken. Enkel bakkers
die werken met de hoogste kwaliteit grondstoffen, die verse én vooral ambachtelijke producten in hun eigen bakkerij maken en gepassioneerd vakman zijn mogen
deze eretitel dragen.

Al 85 jaar zit de familie in de bakkerij, maar tijden veranderen. Nico en zijn vrouw Andrea veranderen met de tijd mee. Door de jaren heen bleef het ondernemerspaar investeren in hun bakkerij en hun winkel. Op deze manier hebben ze de kwaliteit altijd kunnen waarborgen en zoveel mogelijk service aan de klant gegeven. Dat ze zich nu ‘Ambachtsbakker’ mogen noemen is een nieuwe kroon op hun werk, nadat ze enkele jaren geleden al de titel ‘beste worstenbroodje van Brabant’ hadden gewonnen. De bakkerij zet zo een nieuwe stap richting de toekomst. Ook aan de opvolging wordt gewerkt, want de 4e generatie, zoon Jordi van der Kleij, wordt klaargestoomd om het
stokje later over te nemen.

Specialiteiten Ambachtsbakker van der Kleij

Ambachtsbakker van der Kleij is vanzelfsprekend gespecialiseerd in brood. ‘Wij bieden een enorm breed assortiment aan groot- en kleinbrood. En we bieden daarnaast ook service. Een mooi voorbeeld hiervan is dat de klant zelf de dikte van de sneetjes kan bepalen. Maar veel mensen
komen ook voor zijn specialiteiten. Zijn worstenbrood is zeer bekend, zeker nadat hij de prijs voor het beste Brabants worstenbrood won, maar ook de eierkoeken zijn beroemd. ‘Het zijn nog van die echte zachte Brabantse eierkoeken met een krokant korstje. We hebben ze met suiker, met appel of rozijnen, maar ook gewoon,’ aldus Nico.

Ook bijzonder is het supersandwichbrood. Een zwaar, groot, vierkant brood dat ideaal is voor sandwiches of tosti’s. En het blijft superlang vers.

Van der Kleij: een scala aan vlaaien, taarten en gebak

Naast het uitgebreide broodassortiment is er een scala aan banketproducten verkrijgbaar, zoals tompoucen, Bossche bollen, vlaaien en (foto)taarten. Omdat al deze producten iedere dag vers gemaakt worden is het handig om deze producten een dag van tevoren te bestellen. ‘Natuurlijk houden wij er altijd rekening mee dat de klant spontaan besluit een gebakje mee te nemen, maar we kunnen moeilijk elke dag de vitrines helemaal vol leggen en het gebak dat overblijft weggooien aan het eind van de dag.’ Om de klant wel het bestelgemak te geven, hebben wij een speciale trakteerfolder onwikkeld. Hierin staat het gehele vlaai-, taart- en gebak assortiment en andere lekkere producten waarop u kunt trakteren of uzelf kunt verwennen. De folder is in de winkel verkrijgbaar
en kunt u meenemen naar huis.

Online bestellen en bezorgen bij van der Kleij

Van der Kleij gaat met zijn tijd mee. Daarom kunt u vanaf heden online bestellen. Vooral voor
(foto) taarten, vlaaien en gebak is het erg gemakkelijk, maar ook broodbestellingen kunnen geplaatst
worden. Omdat alles elke dag vers gemaakt wordt moet de bestelling minimaal 1 dag van tevoren geplaatst worden. Het voordeel is dan wel dat u nooit meer misgrijpt. En als u niet naar de winkel kunt komen dan komt van der Kleij naar u. Ze bezorgen de hele week.